Rochii de mireasa Edycrisfashion

Nunta – unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţă, dar care aduce cu sine şi mult stres. Toate miresele, pornesc la drum cu aceeasi întrebare legata de nunta care se apropie: Cum sã fie rochia de mireasã? Rãspunsurile depind, desigur, şi de vârsta la care fiecare dintre voi îşi pun aceasta intrebare, însã existã puncte în care intrebarile, indiferent de vârstã, au pãreri comune. Toate miresele, doresc sã arate tuturor fericirea de a-şi fi gãsit perechea mult visatã. Astfel, indiferent cã mireasa este romanticã, ce crede în destin şi în găsirea sufletului pereche sau clasicã al cãrui stil bine definit se va vedea în simplitatea rochiei, toate miresele doresc sã-şi arate tot ce au mai bun şi mai frumos, iar rochia de mireasa potrivitã, purtata in ziua cea mare o va face unica, precum isi doreste.

Rochii de mireasa Edycrisfashion vine in sprijinul fiecarei viitoare mirese cu o gama larga de rochii de mireasa realizate personalizat, folosind cele mai fine materiale si totodata imbinand confortul din ziua nuntii cu eleganta pe care fiecare dintre voi o doriti.

Daca ti-ai gasit rochia de mireasa dorita in colectiile noastre, te rugam sa faci in prealabil o programare – telefonic sau prin email – pentru comanda, sau vizionare si probe.

Daca ai ales un model anume si nu se afla in colectia noastra nu ezita sa ne contactezi telefonic sau e-mail.

Pentru modelele care nu se afla in stoc, in momentul plasarii comenzii se achita un avans de minim 40% din valoarea totala a acestora, restul urmand sa se achite la livrare.

Comanda spre producator se plaseaza in baza marimilor si a modelului, comunicate de clienta, cu ajustarile dorite de aceasta.

Pentru modelele realizate la comanda, durata finalizarii produsului este intre 14 si 60 de zile calendaristice, depinzand de disponibilitatea pe stocul  producatorului, a marimilor si a complexitati modelului.