Rochii de mireasa Edycrisfashion

Nunta – unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţă, dar care aduce cu sine şi mult stres. Toate miresele pornesc la drum cu aceeaşi întrebare legată de nunta care se apropie: Cum sã fie rochia de mireasã? Rãspunsurile depind, desigur, şi de vârsta la care fiecare dintre voi îşi pune această întrebare, însã existã puncte în care întrebările, indiferent de vârstã, au pãreri comune. Toate miresele doresc sã arate tuturor fericirea de a-şi fi gãsit perechea mult visatã. Astfel, indiferent cã mireasa este romanticã, crezând în destin şi în găsirea sufletului pereche sau clasicã, al cãrui stil bine definit se va vedea în simplitatea rochiei, toate miresele doresc sã arate tot ce au mai bun şi mai frumos, iar rochia de mireasă potrivitã, purtată în ziua cea mare, o va face unică, precum îşi doreşte.

Edycrisfashion vine în sprijinul fiecărei viitoare mirese cu o gamă largă de rochii de mireasă realizate personalizat, folosind cele mai fine materiale şi totodată îmbinând confortul din ziua nunţii cu eleganţa pe care fiecare dintre voi o doriţi.

Dacă ţi-ai găsit rochia de mireasă dorită în colecţiile noastre, te rugăm să faci în prealabil o programare – telefonic sau prin email – pentru comandă, sau vizionare şi probe.

Dacă ai ales un model anume şi nu se află în colecţia noastră nu ezită să ne contactezi telefonic sau e-mail.

Pentru modelele care nu se află în stoc, în momentul plasării comenzii se achită un avans de minim 40% din valoarea totală a acestora, restul urmând să se achite la livrare.

Comenzile spre producător se plasează în baza mărimilor şi a modelului, comunicate de clientă, cu ajustările dorite de aceasta.

Pentru modelele realizate la comandă, durata finalizării produsului este între 20 şi 60 de zile calendaristice, depinzând de disponibilitatea pe stocul  producătorului, a mărimilor şi a complexităţi modelului.