Încă din copilărie îmi imaginam că sunt prințesă, cu părul lung, buclat, rochii de mireasă cu broderii din dantelă și centură cu cristale sau perle – o ținută desprinsă din povești sau basm.
Acum, după ce m-am trezit cu inelul de logodnă pe deget visez la o zână care mă va ajuta cu toate pregătirile pentru nuntă și, desigur, o va face gratuit!

Din păcate, femeia cu bagheta magică a rămas doar un personaj din desenele animate, iar mireasa de astăzi sunt eu, cea care singură îmi caut locația evenimentului, îmi aleg muzica, decorul, ținuta si ma gandesc in amanunt la toate detaliile.

Pentru domnișoarele moderne, dar care încă mai tânjesc după tradiții, „Internetul” este cel mai bun ghid care ne poate ajuta să ne organizăm nunta după bunul nostru plac.
Dacă vă întrebați cum putem folosi Internetul și social media pentru a planifica cel mai eficient un eveniment, trebuie să accesați mai multe linkuri. Unul dintre ele fiind:

Poți valorifica din plin opțiunile oferite de această rețea de socializare!
Îți anunți ziua nunții (Save the Date). După ce ai stabilit locația și data când va avea loc marele eveniment, îi poți anunța și pe alții.
Este important să le comunici prietenilor și rudelor din timp când veți celebra fericitul eveniment pentru că există posibilitatea ca data să se suprapună cu probabil alte evenimente ale invitaților.
De asemenea, poți pregăti o fotografie de copertă cu voi doi.

Tot aşa e bine să creezi un album cu toate fotografiile voastre, care va putea fi accesat doar de invitați.
Faci un grup privat cu toate domnișoarele de onoare, unde veți putea discuta mai multe detalii despre organizarea petrecerii burlăcițelor sau alte detalii importante pentru ziua nunţii.

Tot pe reţeaua de socializare, urmărești pagina unui fotograf de nunți în căutarea celui mai bun.
Poți analiza pozele făcute și editate de acesta, de unde îl vei alege pe cel care fie are mai multă fantezie și inspirație, fie are fotografii vii și colorate.
Contactezi mult mai ușor invitații în cazul în care ai pierdut numărul de telefon sau preferi mesajele scrise.

Aşteptăm şi comment-urile tale!

Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.