Te-ai uitat în revistă, pe site-uri de profil sau pe manechinii din magazine și te-ai decis: ASTA e rochia de mireasă potrivită pentru mine! Dar când ai probat-o, parcă nimic nu mai era cum trebuie: corsetul prea strâmt, materialul de pe șolduri prea larg, trena prea lungă. De ce oare?
E simplu, pentru ca o rochie să îți vină impecabil, trebuie să fie creată pe mărimea ta și numai a ta! De aceea la Edycrisfashion, nu îți vindem direct ce e pe umeraș sau pe manechin, ci îți luăm masurile, care difera la fiecare viitoare mireasa, pentru a ne asigura că rochia vine ca si turnată!
Nu ești din Cluj-Napoca? Nu îți face probleme! Te poți măsura și singură, indrumata de cineva din domeniul croitoriei sau cu ajutorul nostru, și de acolo ne descurcăm!
După ce îți facem rochia după mărimi și specificații (cu trenă, fără trenă) vii la noi să o probezi și să facem ultimele retușuri. Așa ne asigurăm că vei arăta perfect în rochia ta de mireasă aleasă.
Astel, în ziua când vei ajunge la altar, vei străluci și uitându-te la fotografiile de la nuntă vei remarca faptul că absolut tot a fost pe perfect si pe placul tău!

1 comment

  1. Zsuzsanna

    27 martie 2016 at 8:25 — Reply

    Va multumesc inca odata pentru buna colaborare si pentru rochia perfecta, am primit foarte multe laude, fiind simpla , finuta si de efect. Am prins zilele cele mai calde, fiind 34 de grade dar rochia nu m-a incomodat cu nimic; am dansat toata noaptea nici nu am avut in gind sa ma schimb in ceva mai comod. Calitate foarte buna, si detalii bine lucrate.

Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *